25
feb
2016
3

Udflugt til Hornbæk på Kurbadet hos Ilse Jacobsen

IMG_1869

Receptionen på Kurbadet by Ilse Jacobsen

Vi trak stikket ud og nød en søndagsudflugt til Hornbæk. KURBADET blev en velfortjent pause fra hverdagens gøremål og vinterømme muskler.

Det blev en skøn anledning til at få ladet op med ny energi. Stemningen på Kurbadet er afslappende og roligt. Der er god energi og selvforkælelse er i centrum.

IMG_1875

Spaområdet på Kurbadet

Det er bare at suge til sig og nyde de luksuriøse, rene og smukke omgivelser. Ved ankomst fik vi hver udleveret en taske, med tøfler, badekåbe, et stort badehåndklæde samt en prøve på Ilses prisvindende og nye spa- og skønhedsserie. Lækkert.

IMG_1870

Kurbadet har en stor, udendørs og 34 grader opvarmet pool. Sikke en fornemmelse når næsen er kold og resten af kroppen er varm. Vi lavede vandgymnastik i stor stil, heldigt at gæsterne i frokostrestauranten ikke kunne se os for afskærmningen.

IMG_1883

Den store udendørs pool på Kurbadet

Det mindre indendørs basin udmærker sig ved skønne luftdyser, der er godt for ømme muskler. Dampbadet er stort og ligger lige ved siden af det lille basin og saunaen.

IMG_1877

Det lille indendørs basin på Kurbadet

Undervejs nyder vi frugt, grønt, smoothies og te i de opvarmede spaliggestole.

IMG_1874

De varme liggestole i spa afdelingen

Så blev det tid til frokosten, som er en del af spa pakken (kr. 425.00 per person februar 2016). 4 valgmuligheder og vi valgte friske rødspætter fra Gilleleje Havn. Et godt valg med groft, hjemmebagt rugbrød og salat til. Kokken tog sig tid til at tale med gæsterne, der alle var tilfredse med deres serveringer i de hyggelige omgivelser.

IMG_1888

Friske rødspætter fra Gilleleje Havn

IMG_1861

Hyggelig restaurant på Kurbadet

IMG_1867

Lysets by Hornbæk stemningen understreges på Kurbadet

Det hele foregår i den autentiske og charmerende havne- og badeby Hornbæk, der ligger smukt ved Kattegat, stranden og skoven. Byen, der ligger langs Den Danske Riviera, er kendt for lyset, der netop har inspireret så mange kunstnere og kreative sjæle gennem generationer. Denne søndag kunne lyset dog ikke varme os op, men det kunne poolen.

Rigtig god fornøjelse, det er en køretur værd at besøge fru Jacobsens kurbad.

Kurbadet by Ilse Jacobsen, A.R. Friisvej 16, 3100 Hornbæk

Telefon (+45) 70606020

Kurbadet Ilse Jacobsen i Hornbæk

You may also like

Gisselfeld Kloster og Paradehuset en skøn forårsdag i april
Sønderho Kro på Fanø langs Vadehavskysten er en sejltur værd
Sov og hyg i en Vintønde på Hundested havn
DEAL FOR FRIENDS – testtur 2. verdenskrig